Lumea Veveritei

sâmbătă, februarie 26, 2011

Ideas for each day[2]

Cred ca imi voi desena si  eu  ouale  din  frigider.Adica le  voi pune fete zambitoare, sau  le voi  numerota.[luni= oul cu  nr 1...].Sau  depinde de dispozia  mea.[daca sunt fericita , voi  lua  un  ou cu  o fata zambitoare, daca  sunt  suparata, un ou  cu o  fata suparata , si asa mai  departe]Totul va fi  ca o joaca de copii.

Daca tie iti place..

Daca tie iti  place cum  iti  faci  blogul  ,  e o chestie , dar  trebuie sa-i  placa si  cititorului ,  pt ca daca nu-i place , este egal cu  0  cea ce scri  tu  pe blog . 
Trebuie sa gasesti  o  tema adecvata ,  un  scris adecvat.... Nu  este de ajuns  sa  cauti  poze pe Google  ,  si  apoi sa le adaptezi  unui  text care iti  vine  tie.Blogul  tau  te  reprezinta,  blogul  tau  te caracterizeaza pe tine  .


P.s : Ana , mai  usor  cu  copiatu` ca nu  te  va ajuta cu nimic , daca copiezi  ideea  altuia.. inseamna  ca nu  ai  personalitate.( iti spun  din  propria  experienta) . 

vineri, februarie 25, 2011

Aparatul meu dentar

Aparatul meu , micut  detar , este acum verde.Da ! poate ca unii  dintre voi  nu  stiati, dar stiti  acum .Asa  si  acum  i-am  schimbat culoarea ca sa se vada. Si l-am  facut verzisor, sa fie asortat cu  ochelarii de soare!

Un Gand [7]

N-am sa mai  citesc  de pe blogurile prost  facute , si cand ma refer  la prost facute  , ma refer  la tot  felul  de  aplicatii  , si  reclame, si  o  tema  naspa, si  un  scris  la care trebuie sa te chiorasti  6 milioane de ani , sau ...Deci asa ramane, nu  mai  citesc  bloguri  cu  scris  naspa,  nu  mai citesc bloguri  cu culoarea fundalului naspa.


N-am sa mai citesc  blogul Anei ! si daca va mai  fi  nevoie o  sa mai  bag in  lista mea de nu cititi  acest blog.

joi, februarie 24, 2011

Cea mai frumoasa zi.

Joi a  fost cea mai  bestiala zi . Am  fost in  excursie  la Bucuresti .Am  fost la mall  si  vroiam  sa ma dau pe  patine, dar nu mau lasat aia( colegii) au  zis cA imi  rup  gatul. Si  mi-am  luat si ochelari si  am bananait pe acolo...  in rest  am fost la parlament, la mogosoaia cred , si  inca undeva .Oricum  o super zi.

sâmbătă, februarie 19, 2011

Am murit de frica!

Am murit de frica! Deci ieri ma uitam la un film scarry la tv , si tocmai atunci cand tipau aia mai tare in film si  era momentul cel mai infricosator , pisica mea a sarit pe mine ! Am crezut ca mor! Imi venea sa tip sa ma auda toti vecinii, dar m-am calmat repede , cand am constientizat ca se nu intamplase nimic rau.

Ceva nou!

In fiecare zi  , acelasi  Deja Vu , m-am  plictisit! Duminica trecuta macar am  facut ceva interesant! L-am luat pe vecinu` si neam dus cu  skate-urile pe afara.Ne-am plicitisit repede pt ca aproape incepuse sa ploua asa ca ne-am luat niste pufuleti si un energizant , si ne-am  asezat pe o banca si am inceput sa mancam pana a venit administratoru blocului  , si am plecat , pt ca facusem  mare mizerie.Si apoi acasa cu noi , la teme din nou!

Mi`am gasit cutiuta cu surprize!

De cand eram micuta, aveam o cutiuta , numita  cutiuta cu surprize si mereu gaseam  cate ceva nou . Daca faceam un lucru bun ,primeam  un  cadou  in cutiuta aia.Era fantastic.Pur si simplu muream  de nerabdare sa vad ce-am  mai primit nou!

sâmbătă, februarie 12, 2011

Am gasit!

Deci  am gasit prin  casa , chestia aia de faci  balonase, suflii..  si iei  balonase! m-am jucat toata seara cu  ea ! cred ca am unflat parchetu  la cata apa  a curs pe el! a fost chiar amuzant , o  chestie  atat de mine , cu  amuzament atat de mare! 

Ideas for each day[1]



Am gasit pe deviant , niste poze foarte frumoase! si chiar sunt destul de populare!

Curiozitatea.

Deci  pur  si simplu  mor de curiozitatea . Ma mananca curiozitatea! Deci inteleg , ca atunci  cand faci  un  cadou  este o  surpriza. dar eu nu  rezist , vreau  sa vad cadoul. De ce sa faci  un  cadou ,  daca nu  spui  ce este inauntru! 

vineri, februarie 11, 2011

Comes the Sun!

Deci  vine SOARELE afara este cald , si  frumos. Eu  deja am  dat-o  pe haine  subtiri  si cred ca si voi. Cica  meteorologii  o sa inceapa ninsoarea iar. dar nu  mai  vreau . La cat frecus  am  luat eu  lunile astea ! si asa..  vine vara! Adica primavara tot  pe acolo ! Scoateti-va hainutele  de vara si  iesiti  afara in aer  liber!

Un gand[ 6]- Batai pe coridoare!

Deci  ca sa incep  cu  inceputu! De cand am inceput scoala ne tot  batem ! Este amuzant! pt ca mereu  eu  castig! Deci ..  eram  hotarata pe una,  si ma intrerupt profu` de geografie. Ee .. restu  ..  cei  de la mine din  clasa , sunt  obijnuiti  cu  bataie! deci  nu-mi  fac probleme, deci  nu  ma  complic  cu ei!

miercuri, februarie 09, 2011

Filmul zilei : Juno

Pitches

 Everyone wants publicity, and the human brain begins to produce morecommercials very beautiful!Pitches are we gonna eat world!

Kitu...

Eu am o  pisicuta , numita Kitu , v-am  mai  povestit  de el , dar acum  a crescut excesiv . Are 10 kg si cand alearga prin  casa , zici  ca este un adevarat cutremur , sau incepe un  al 3-lea razboi mondial.Intr-o zi  , in timp ce bunica calca, a dat joaca in kitu! Si a inceput sa alerge asa ca ultimul prostanac , prin casa : sa sara pe canapea , sa miste covorul , nu il mai puteam  opri ! Era in culmea fericirii! sa urcat langa tv , aproape ca era sa cada tv , noroc ca l-am  tinut , altfel  facea o  mare paguba! Si  din  alergarea lui , a dat joc  niste camasi  de ale tatei abea calcate de mamaie! Scandal! cand  a vazut bunica`mea asta a inceput sa alerge spre  kitu sa-l  sperie , iar kitu  de frica a luat-o  la fuga infigandu-se in prima usa ! A fost  foarte amuzant! ca de  la viteza lui  chiar sa lovit , si  a  aterizat in cur! 

Un gand[5]

A murit  saracutul  pestisor! Deci eu  am  pe blog niste pestisori [ Copilasii  veveritei ] . Si voi  cand imi  vizitati  bloguletul  trebuie sa-i mai  si  hraniti! Dar in  lipsa de hrana pentru ca eu nu  am  voie sa-i  hranesc  foarte mult , el  fiind  cel  mai micut , a murit! Deci  drept urmare, va rog  ,  hraniti pestisorii! Nu neaparat cu multa mancare, sa va pierdeti  ziua hranindu-mi pestisorii.Doar un mic  click  ,  si  ei vor  fi  fericiti! 

duminică, februarie 06, 2011

Multumesc!

Multumesc  pentru  cele  1000 de vizualizari !Sper ca imi veti  citi in  continuare blogul si  sper sa  va surprinda din  nou  noile mele  Articole! 

Un gand [ 4]

Deci  pur si  simplu nu-mi convine! 


Multi  iau  bani si  credite,  pentru  copiat de pe google , iar altii  stau ,  isi  storc  mintea si  sufletul  , incecand  sa  faca  ca blogul  lor sa fie cat mai original . Logic  ca nu-mi convine   si nu  cred  ca sunt singura  care crede asta! 


Sfat :  mai  bine iti  stergi  blogul  daca nu  este facut de tine ! de ce  sa iti  faci  un  blog  cand  dai  copy  si paste  de pe  google.. Pur  si  simplu  nu are  rost! nu are  nici  un  rost!  si   nu  vreau  sa fiu  rea ,  dar.. cred ca am dreptate ! 


Incercati  sa scrieti   ce simtiti  , scrieti  despre pisica  voastra , despre  boxele noi care le-ati  primit . Nu stiu ! orice  dar nu  mai  copiati  de pe google! 

sâmbătă, februarie 05, 2011

Filmul zilei : Remember me

Atat!

Deci pur si simplu mi s-a luat! Toata lumea ma trateaza ca un nimeni! Unu ba ca are treaba , unu  ba ca nu  vrea , unu  ba ca mananca de 2 ore in continu? Nici  daca te ineci   la fiecare inghititura, nu  stai atat !

Dar banuiesc ca o  sa vina si randul meu cand  o  sa spun < Nu vreau  , n-am chef , trebuie sa mananc > ! Va veni si  sunt sigura de asta !

Cam atat! M-am descarcat!

vineri, februarie 04, 2011

O surpriza.

Primavara a venit , deci  asa sa  stiti! Afara este destul  de cald  , iar Ghioceii au  inceput sa rasara de sub plapuma grea  a  Iernii. In  drumul meu  spre masina , am zarit un  ghiocel  plapand iesind  incet si  sigur la suprafata . Nu  l-am  luat de acolo  , pentru  ca era foarte mic , si  m-am  gandit  , sa se bucure si  el  de soare , cat timp poate.

Sper ca am  facut bine ca l-am  lasat acolo ! 

joi, februarie 03, 2011

Cine zice?

Cine zice ca timpul nu  vindeca ranile? Le vindeca , mai  greu , dar le  vindeca. Daca noi  nu  dam timp timpului! 
Sa luam  un  exemplu: Cand esti mic , parintii ti-au luat  prima bicicleta , apoi  cresti  si  o  sa primesti  multe alte biciclete  in  urma ei  si  pe fiecare in  parte  o  sa incerci  ceva nou . ( sa  sari , sa te dai peste cap .. etc.) Si mereu  vei  cadea si  vei  face  buba . Si in  fiecare zi  , te vei uita la semnul de pe picior de la ultima cazatura, si nu  vei  vedea  mari  schimbari ...Incearca sa stai cateva zile si  sa nu  te  mai gandesti  ca ai  cazut , sa vezi ca  vei  uita,  si  ca rana va disparea . Asa  ii  vei da timpului timp  sa te ajute ! 

miercuri, februarie 02, 2011

Beautiful day & Beautiful pictures



Batranii.

Cele mai interesante poze , sunt cei cu batranii.Fiecare batran   ascunde ceva magin in privirea lui , ceva magic in tot ce face .

Mie frica!

Ieri  mi-am luat analize.N-am dormit 3 nopti la rand , cu  gandul acesta! acum  sunt putin racita[tusesc] .


P.s : I-am promis mamei ca nu  mai intru  niciodata la doctor in cabinet ! 

marți, februarie 01, 2011

A 7 dorinta.

Tot vorbind  pe messenger , despre blogareala, mai  mi-a  venit o  idee! Si   nu , nu  este legat de persoana , cu care am  dezbatut  acest subiect. 


7. sa ma impac cu  cel  mai  mare dusman  al  meu ! 

Benzi desenate.

De astazi  eu  vreau  sa incep  sa citesc  benzi  desenate. Probabil  este o  porcărie, dar incerc !

I think.

Cu ajutorul lui Grapefruit ,   cred ca o  sa scriu  si  eu  ... multumiri   pentru  pozele  de pe  blogul meu  , multumiri  pentru  idei .. si asa  mai  departe. Chiar merita! Pentru  ca  cei  care iti  dau  ideile ,pozele  chiar trebuie felicitati. Ei bine eu  asa  cred  , si  eu  asa  o  sa fac . ! 

Coppy and Paste

Cred ca se simte cel  despre care vorbesc aici . De ce sa iti  faci  un  blog ,  daca tot  ce scri  este luat de  pe  google . Mi se pare o  porcarie [ mie si  criticului meu ] !  O sa fac  public  acest  post , si cei  care mai  copiaza,  pt a fi  ei  mai  ,,smecheri ,, promit ca-i  fac de tot cacatul . Ma scuzati  pentru  vocabular , dar chiar ma revoltat chestia asta ! Sper  sa  inteleaga ,  si  sa nu  se supere  pe mine , dar  spun  adevarul. 

P.s : exista drepturi  de autor, si daca nu  stiai  afli acum !

Criticul.

Noul meu  critic , Evil , si-a instalat bagajele si  isi  face treaba , distrugator de bine . Omule` incep  sa ajung sa te urasc,tine-ti si tu  gurita , macar cand e vorba  de blogul meu , pt ca daca mai  faci  asta , ma  las  de meserie ; ca oricum  nu  castig nimic . mersii  ca imi  dai  sfaturi , dar unele sunt prea dure , nu crezi ?

Bafta la cicalire in  continuare!