Lumea Veveritei

miercuri, martie 30, 2011

No mass.

Terminati-va cu masurile disperante: ,, da-mi un vot ,, ; ,, da-mi un comm,, ; ,, vezi ca se inchide yahoo-ul ,, ; ,, daca nu dai mass-ul asta  vei muri,, . Vai draga.Cine crede ca va muri daca nu  da mass-ul e un  fraier de nota 10.Obositi lumea cu prostia voastra credeti-ma . Mai terminati-va cu masurile astea prostesti.

Google stie!

Google stie de toata... Stie aproape tot ....Poti intra sa cauti orice vrei.Cuvinte de la A la Z ...Totul este GRATUIT.
Ce nu  stie : cine esti , cand te trezesti , cand mananci , cand te duci la scoala , cum mergi .... etc.
Dar stie multe alte chestii mult mai interesante ...

Vine vacanta!

Vacanta de Paste se aproprie cu pasii repezi , dar cine vrea vacanta de Paste , cand  noi  vrem vacanta de vara...Deci Pastele vine pe 24 aprilie , iar cea de vara pe 17 iunie.

Bafta la scoala!

miercuri, martie 23, 2011

Ceai verde cu nume rosu.

Intr-o dimineata a venit Miha pe la mine , si  eu  vroiam ceai, si am cautat prin bucatarie.si am gasit ceai verde cu scris rosu.Adica un fel de struto camila.
Si eu nu vroiam ceai verde , eu vroiam ceai rosu...Ceai rosu`  cu scris  rosu...  nu cu scris verde sau mai stiu  eu ce culoare...Si .. in sfarsit am gasit ceai rosu cu nume verde...
Dar nu  vreau astfel de ceaiuri.. eu vreau ceai rosu , cu scris rosu`...Nu altfel...

P.s : cer producatorilor sa nu mai fabrice si ceai rosu cu scris  rosu.. chiar daca nu merge cu ambalajul .Nu conteaza...Fiţe...

New Name.

O sa-mi schimb numele de blog.O sa-l pun < Eveverita>.Evil mi l-a spus.. cand ne scriam tema, adica el isi  scria  ca eu nu avem.

Facebook vs Hi5

Sa nu-mi  spuneti voi mie [ voi = cei cu hi5] ca nu  va placut hi5...Daca nu  va placut de ce v-ati mai facut cont? V-ati facut cont , ca sa mai  pirdeti timpul...Sa aveti ce face , cand nimeni si nimic , nu  va mai poate scoate din lenea profunda?
A trecut  gloria hi5...Acum Facebook-ul detine  gloria... si lafel se va intampla si cu el...
Chiar daca stiam de Facebook , nu ne-am chinuit sa dam  click , sa ne facem cont . Aveam  deja pe hi5.. .si nu  ne mai trebuia.Acum ca nu mai folosim Hi5, schimbam...  normal..Moda!
Si totusi...Dupa Facebook ,  o sa incepem cu Twitter .. sau  poate cu altceva....

sâmbătă, martie 19, 2011

Fragment

"Groaza de curent....nici o pricopseala pentru o planta - isi zise micul print.Floarea asta este tare sucita...."

Oscar si Tanti Roz

vineri, martie 18, 2011

Luna mai aproape de noi.

Daca luna e mai  aproape de noi  inseamna ca putem ajunge mai repede la ea?Oricum nu o  sa ajungem indiferent cat de aproape ar fi .Deci nu va mai  stresati atat.. nu o  sa patim nimic , daca este mai aproape sau mai departe.Si oricum...aproape .. departe , astronomii au ajuns pe ea..
Nu vom muri , daca se aproprie mai mult de noi .Nu avem noi  norocu` asta.si oricum, eu nu  vreau sa mor ,,de frica,, ca se aproprie luna de mine.
Maine vom avea luna mai aproape de Pamant.Deci Maine este luna plina.Bafta..Sa nu va transformati in sirene!

Titanic.

Oricat de vechi ar fi  filmul , tot cel mai frumos film in categoria Romance, ramane.Asta seara o sa ma uit la el. Pt ca mereu cand ma uit gasesc ceva nou la el..ceva ce nu stiam ...Si melodia  e super tare.

Veverita vs Fizica

Deci nu  va vine sa credeti, nici mie nu-mi vine sa cred .Veverita a fost cea mai atenta la ora de fizica... dar acum  am uitat tot.M-am  gandit ca e noul capitol ... si sa fiu si eu mai atenta, ca sa nu mai fac varza iar la urmatorul test.[ca sa stiti  , am facut varza,varza daia , scotiana]

sâmbătă, martie 12, 2011

Vrei un animal de companie?

Inainte de a-ti incepe demersurile achizitionarii unui animal de companie ,intreaba-te daca vrei intr-adevar unul si daca esti pregatit sa-ti asumi intreaga responsabilitate pt el. Gandeste-te bine ce fel de animal de companie ti s-ar potrivi in casa ta si cum ai putea avea grija de el .
Informeaza-te cat mai amanuntit despre animalul peare l-ai ales.Cu cat stii mai mult desre el , cu atat mai usor iti va fi sa-ti convingii parintii sa iti ia unul.
Mai inainte de a sta de vorba cu parintii, fa o lista cu toata obiectele posibile pe care le-ar putea avea.Incearca sa gasesti raspunsuri rezonabile la toata ingrijorarile lor.Fii statuitor in cererea ta, dar ramai calm si politicos.Izbucnirile nervoase si lacrimile vor dovedi  ca nu esti destul de matur ca sa ai grija de un animal de companie.Gandeste-te sa-ti gasesti cva de lucru dupa orele de scoala , care sa implice ingrijirea animalelor.Poti sa incerci sa plimbi cainele cuiva, sa dai o mana de ajutor grajdurilor din localitate  sau sa te in inscrii voluntar ca ingrijitor la un adapost de animale.Asta ii va face pe parintii tai sa aiba mai multa incredere in abilitatea ta  de a avea grija de animalul pe care vrei sa ti-l ia.

Ce se intampla daca ai intarziat la scoala?

Intodeauna prinde bine sa ai cateva scuze gata pregatite daca se intampla sa intarzii cumba la scoala[desi din vina  ta , bineinteles]
,,Am venit pana la poarta scolii si-abia atunci  mi-am  dat seama ca eram imbracata in pijamale asa ca a trebuit sa ma intorc sa ma schimb,,
,,Cand am ajuns aici, doamna profesoara nu era in clasa, asa ca am  plecat sa o  caut,,
,,L-am ajutat pe cocosul mosului sa-si gaseasca punguta cu 2 bani,,
,,Am stors pasta de dinti prea tare si mi-am perdut toata dimineata sa o bag in tub,,
,,Am avut un  vis  in care se facea ca eram cea mai buna din clasa, asa ca nu m-am mai ostenit sa ma dau jos din pat,,

miercuri, martie 09, 2011

Copiii sunt multi...Parintii sunt putini...

Ma uitam ieri la tv la stiri si singura stire care m-a impresionat a fost stiea despre copii care  stau la acele centre de adoptie.Dupa cum bine stiti la varsta de 13 ani ,copiii,sunt dusi la un alt centru de adoptie departe de lumea in care au crescut , iar apoi la varsta de 18 ani sunt lasati singuri.
Dureros, dar adevarat!

8 Martie

La multi ani, tuturor mamicilor, tuturor femeilor defapt.O primavara frumoasa, cu multe zambete si multe impliniri!La multi ani!

Vream Pauza!

Vream pauze mai mari ! De exemplu.Cand se suna de intrare... 10 min , pauza de dinainte de pauza de  25 de mine, pt pregatire morala, apoi pauza de 25 de mine, apoi pauza de 10 min , dinainte de a incepe cu adevarat ora , si cand incepe ora , hopaaa...se aude clopotelu` care anunta iesirea . eee...poate asa n-o  sa fie programul chiar asa de obositor.

India...33 de milioane de zei si tot atatea arome.

 Se auzea sunetul înfundat al tubinelor, lumina era puternică şi,în agitaţia din jur, o voce zâmbitoare şi amabilă mă întreba ce prefer:pui  sau mâncare vegetală.Surâzând şi , somnoros, cer meniul cu legume, nu pentru că sunt vegetariană, ci pentru că simţeam că acela este momentul întâlnirii mele cu cea ce urmă să fie India.Primesc tavă, ridic staniolul de pe farfuria cu mâncare şi atunci la peste 10 mii de metri deasupra solului,la peste cinci mii de kilometri distanţă de Mumbai, oraşul în care urmă să aterizăm , m-am întâlnit cu mirosul marelui subcontinent şi gustul vechii civilizaţii.Erau legume fierte, mazăre, morcov, cartofii,linte, toate amestecate că într-un tablou impresionant şi cu un  miros tare de piper , ardei iute şi încă ceva...un iz care mi-a trezit somnul şi spiritul de aventură ,încă, parcă nemaavând să aterizăm ,  mă uit la părinţii mei , şi să le spun "Bun venit în India".

Perla albastra din mijlocul gurii de foc

*      Un crater perfect. Lacul crater are dimensiuni impresioanante datorita aspectului simetric al caldeirei,adanca de 1.200m.
*      Lacul Crater este singurul parc national din Oregon si a devenit emblema acestui stat nord-american.
*      In prezent , peisajul lacustru este dominat de un fragment din vulcanul Mazama, iar oglinda lacului circular , cu diamentrul de 8 km, este insotita de cel mai mare dintre conurile de cenusa, ce formeaza insulara Wizard.

duminică, martie 06, 2011

Ciocotastatura.

Nu este greu să-ţi imaginezi o tastatură  albă deoarece este un dispozitiv comun. Este mai dificil să-ţi imaginezi că muşti din ea şi chiar îţi place gustul ei. Nu ştim dacă imaginea de mai jos este reală sau doar rezultatul unei sedinţe lungi de lucru în Adobe Photoshop. Dacă ar fi să ne luăm după spusele producătorilor de ciocolată, rezultatul unei reţete originale ar trebui să se topească doar în gură şi nu în mînă datorită unei mici diferenţe de temperaturaă. Trecând peste aceste detalii, dacă ar fi disponibilă la noi în ţară, aş fi mai mult decât bucuros s-o primesc cadou sau s-o ofer unui pasionat de periferice. Şi dacă au făcut o ciocotastatură albă, sigur ar fi posibilă şi versiune neagră, eventual cu 70% cacao.

Pufuletii.

Mie imi plac foarte mult pufuletii.Mai ales pufuletii aia care ti se topesc in gura.Nu vreau sa fac reclama, dar preferatii mei , sunt pufuletii Gusto, care ii mananc la scoala.Si mai imi plac pufuletii Veverita pofticioasa.[vedeti...dupa porecla mea...]Oricum..cand eram mica, eram pur si  simplu obsedata dupa pufuletii Gusto cu surprize.Dar acum nu mai mi se par chiar asa de interesanti.Odata, imi aduc aminte, am primit 2 jucarii intr-o punga.Si credeam ca am vedenii, sau ca este a 2 punga mancata si nu mi-am dat seama cand  am mancat-o pe prima.
Am aflat de pufuletii Veverita pofticioasa de la mama, cand a venit cu o punga acasa.Si din ziua aia, mancam la pufuleti din astia in continu.Acum parca nu mai  mananc asa multi , dar in pauzele cand mor de foame, sunt cea mai buna alegere.

vineri, martie 04, 2011

Romanii au talent!

 Defapt , românii n-au  talent.Mă uităm asta seară la românii au talent şi...era un cioban dăla de stă toată ziua la coada mioarei şi  despică grâul în 4....Dar degeaba.Vă da-ţi seamă ce face el.Stă şi  apără oiţă, de lupisorii, sau de crocodilii, să nu cumva să o apuce de botic când bea apa , din puţ.Hai să fim seriori.Acum să nu ne abatem de la subiect.Cine ar premia pe cineva, pt că îşi  tunde oiţa?Chiar am râs cu  lacrimi.Deci ,doamne .Ăsta e pur talent.N-am ce comenta.Talent 100%.
 
 Toată lumea ştie să  tundă.Deci  oricine poate să tundă o oaie, că nu-i mare scofală.Îi mai  scoţii un ochii,îi mai  tăi  o  coadă.Totul are un început!
 Vreau să spun că românii nu prea au talent.Să recunosc  ,sunt câţiva ,10% din populaţie ,care are talent , şi trebuie udat, crescut...şlefuit.Dar....totuşi,nu la tăiat blană oii!

joi, martie 03, 2011

Senzatii tari ....

Romul nostru...Stiti  voi.. prajitura delicioasa...Romul facut de noi ... stiti c-au  vrut astia sa ni-l  ia...ori n-am inteles eu  bine reclama , ori nu  stiu ... dar eu  nu  vreau  ca romul  nostru  pur  romanesc  sa fie preluat de altii...Ce a vem si noii , vin  altii sa  ne ia....Nu-mi convine!

miercuri, martie 02, 2011

Ideas for each day[3]

Pestisorii  mei nu  sunt  mormolocii.Deci  copilasii mei  ,  sunt  cei mai simpatici  pestisori. Veverita a nascut pestisori.Da... se pare ca veverita e indragostita de un peste.Pestisorii  mei,  sunt  niste finte adorabile.Si nu sunt mormolocii.....Chiar daca sunt ei  mici  ,  cresc .

It was a dream.

1.(crezi in  tine) Nu toate visele  se implinesc .Se implinesc , dar nu  mereu . Cati dintre  voi  a visat ca va fi  presedinte? Si acum ...cati  dintre voi  sunteti  presedinte? Nu spun  sa nu  visezi .Viseaza! Dar chestii care ti  se pot  intampla.

Viseaza  ca vei fi  actor, poate vei  fi ... sau  poate nu. Sunt multe sanse de a deveni  actor , dar sunt  si multe sanse  sa nu  devi  actor .Ce poti  face ca sa  iti  implinesti  visul? Singura metoda de a-ti indeplini  visele  este simplul  fapt de a crede in ele , de a crede in tine ca  vei  reusi.

2.(visele  de noapte buna) Un om  viseaza  in  medie  20 de vise  ,in  fiecare seara . Dar doar unul  din  ele , o  sa si-l aminteasca a doua  zi.Daca visezi  urat , si dupa aceeia nu  te mai poti  culca la loc, incearca sa-ti spui  singur , sa te incurajezi , ca este doar un  vis ,  si ca nu  este adevarat.[mama asa imi  spunea , cand eram micuta si  visam  urat.] Totul  va trece , si pana a doua zi  , nu iti  vei mai  amintii , si nici macar nu o sa-ti  mai fie teama.Ai incredere in tine , totul  va fi bine!