Lumea Veveritei

miercuri, martie 02, 2011

It was a dream.

1.(crezi in  tine) Nu toate visele  se implinesc .Se implinesc , dar nu  mereu . Cati dintre  voi  a visat ca va fi  presedinte? Si acum ...cati  dintre voi  sunteti  presedinte? Nu spun  sa nu  visezi .Viseaza! Dar chestii care ti  se pot  intampla.

Viseaza  ca vei fi  actor, poate vei  fi ... sau  poate nu. Sunt multe sanse de a deveni  actor , dar sunt  si multe sanse  sa nu  devi  actor .Ce poti  face ca sa  iti  implinesti  visul? Singura metoda de a-ti indeplini  visele  este simplul  fapt de a crede in ele , de a crede in tine ca  vei  reusi.

2.(visele  de noapte buna) Un om  viseaza  in  medie  20 de vise  ,in  fiecare seara . Dar doar unul  din  ele , o  sa si-l aminteasca a doua  zi.Daca visezi  urat , si dupa aceeia nu  te mai poti  culca la loc, incearca sa-ti spui  singur , sa te incurajezi , ca este doar un  vis ,  si ca nu  este adevarat.[mama asa imi  spunea , cand eram micuta si  visam  urat.] Totul  va trece , si pana a doua zi  , nu iti  vei mai  amintii , si nici macar nu o sa-ti  mai fie teama.Ai incredere in tine , totul  va fi bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu